Nieuws

Seminar Industriële Veiligheid
 
De onderdelen leidingmarkering, lockout tagout, ant-splash tapes en damage control kits kregen speciale aandacht. De safety flash oplaadbare magnetische flitslichten, de scaffpad en de magprotect waren innovaties die de aandacht trokken. Kijk voor meer info over het Seminar naar iv.heliview.nl/
 
Work Permit Stations Nutricia Zoetermeer
 
Een lockbox met transparante cover wordt gecombineerd met insteekhoezen voor "work permit" en een schema / plattegrond om duidelijk aan te geven waar zich de te vergrendelen bronnen bevinden.
 
Voor afbeeldingen van de betreffende stations kunt u de Blomsma Safety Components Facebook pagina raadplegen.
 
Beurs Maintenance Next
 
Op stand 3.105 van Blomsma Safety Components dit jaar speciale aandacht voor Lockout Tagout, Anti - Splash tapes en de nieuwe Damage Control Kit. Hiermee kunnen diverse ( nood ) reparaties uitgevoerd worden aan leidingwerk.
 
Kijk voor actuele informatie op maintenancenext.nl.
 
 
Seminar Industriële Veiligheid 2015
 
Blomsma Safety Components is als Bronze partner aanwezig op de info markt van het seminar Industriële veiligheid op 29 januari 2015 in DeFabrique in Utrecht. Hier worden weer diverse innovaties op het gebied van veiligheid en milieu tentoongesteld. Vanuit Blomsma is er o.a. veel andacht voor Lockout Tagout en Anti-Splash tapes.
 
Meer info via iv.heliview.nl.

 

Keurings- en vervaldag etiketten
 
Bij Blomsma beschikbaar met 4 en 6 jarige aanduiding. Afmetingen 20 en 30 mm. Zowel standaard zwart wit als in kleur en tevens conform huisstijl klant. Vergeet de perforatietang niet !
 
Catalogus Masterlock
 
De nieuwe lockout tagout catalogus van Masterlock is inmiddels beschikbaar met diverse innovaties zoals de neiuwe Storz vergrendeling S2394. Verder is aangegeven welke componenten in een EX omgeving toegepast mogen worden.
 
Vraag vandaag nog de gratis catalogus aan !
 
Leidingmarkering Maritiem

Vanuit eigen productie is de leidingmarkering op rol voor maritieme toepassing nu uit voorraad leverbaar. Het materiaal bestaat uit 10 mtr x 10 cm 3M IJ25 folie en de kleur combinatie is conform ISO 14726. Doordat zowel de kleuren als de stromingsrichting uit één rol bestaat hoeft ook maar één keer een markering aangebracht te worden, waardoor een hogere montagesnelheid bereikt wordt.

Raadpleeg het component leidingmarkering voor meer informatie.

Onderhoudsproducten

Seal Sprayer vloeibaar Bitumen voor het afdichten van poreus leidingwerk en tevens corrosiebestendig maken van oppervlakken is nu vanuit voorraad leverbaar. Inhoud per bus 500 ml, 12 bussen per verpakking

Raadpleeg het component onderhoudsproducten voor meer informatie.