Anti Splash tapes

Appendages of flensaansluitingen kunnen lekkages opleveren. Dit is een gevaar ( splash ) voor de medewerkers en tevens schadelijk voor het milieu. 

 

Blomsma Safety Components biedt de volgende oplossingen !

 

Spray Protector / Spray Stop is een zelfklevend materiaal wat bestaat uit een samenstelling van aluminium en glasvezel. Spray Protector is bestand tegen 16 Bar en zorgt ervoor dat dreigende lekkage van medium wordt afgevoerd. 

Wrapfix / Piperepair biedt een oplossing indien een hogere drukbestendigheid noodzakelijk is. De combinatie van epoxymateriaal en glasvezel geeft een bestendigheid van 30 Bar.

Drip Stop butyl rubber is in verschillende formaten leverbaar en preventief toepasbaar tegen lekkage van vloeistoffen en gassen met een maximale druk van 4 Bar.

 

Spray Control is dé oplossing binnen industriële en chemische installaties om beschadiging aan leidingsystemen, lekkage van chemicaliën en gevaar voor operators en onderhoudspersoneel te bestrijden.

 

Emergency Process Repair KIt is de volledige Damage Control Kit waarmee direct ( nood ) reparaties uitgevoerd kunnen worden aan lekkages van leidingwerk en proces systemen.

 

Anti splash tapes zijn nu via onze webshop eenvoudig te bestellen en vanuit voorraad leverbaar!

 

 

pdf-icon Download Leaflet Spray Protector

pdf-icon Download Leaflet Wrapfix

pdf-icon Download Leaflet Dripstop

pdf-icon Download Leaflet Spray Control

pdf-icon Download Leaflet Emergency Process Repair Kit